De omgeving

Wanneer u gaat kamperen op Camping het Leersumseveld geniet u niet alleen van het kamperen maar ook van de prachtige natuur. U kunt gaan fietsen naar de diverse culturele dorpjes met een rijke historie


( wandel en fietsroutes zijn verkrijgbaar op de boerderij)


* Op ongeveer 50 meter afstand van de camping begint er een prachtige moutainbike route van ongeveer 100 km door het Leersumse en Amerongse bos.


Op 500 meter afstand kunt u paarden huren om in het bos mee te rijden. Verder vind u op 2 km afstand een mooi groot buitenzwembad waar u kunt genieten met mooi weer. Een dagje naar de dierentuin is ook geen probleem, deze ligt op slechts 15 km afstand van de camping (Ouwehands Dierenpark), In Veenendaal is er een mooi overdekt speel paradijs ( De Schatkist) . Gezellig winkelen ook geen probleem in Veenendaal zijn er genoeg winkels om een dagje te shoppen. De kastelen in Doorn en Amerongen zijn op fiets afstand te bereiken en dan hebben we ook nog het prachtige stadje Wijk bij Duurstede. Dus genoeg te doen voor jong en oud bij goed -en slecht weer.


*MTB Basis Clinic


Regelmatig worden er mountainbike tochten georganiseerd vanaf de boerderij/camping. Ben je pas begonnen met mountainbiken of wil je je basistechniek bijschaven? Volg dan een MTB Clinic van Guuz MTB. Dan ga je met een goed en veilig gevoel het bos in.


Voor meer info App naar 06-51857339 of mail naar Guuz@hotmail.nl.